IT Danışmanlık Teklifi

IT Danışmanlık Teklifi

Günümüzde kurum ya da kuruluşların özellikle yazılım konusunda bir uzman desteği alması şart durumdadır. Çünkü yazılım alanı sürekli gelişen, yenilenen ve değişim gösteren bir alan halindedir. Durum böyle olunca da herhangi bir kurum ya da kuruluşun yüzeysel bilgiler ile hareket etmesi o kurum ya da kuruluşa sadece zarar getirmektedir. Eğer ilerleme görülmek isteniyor ise işi uzmanına bırakmak zorunludur. CoreByte Teknoloji ve Yazılım Geliştirme olarak bizler de uzman kadromuz ile birlikte sizlere danışmanlık hizmeti sunmaktayız.

Bu yazı içerisinde IT danışmanlık teklifi ya da -bir diğer deyiş ile- IT danışmanlık hizmeti hakkında çeşitli bilgileri göreceksiniz. Örneğin bu hizmetin ne anlama geldiği, bu hizmetin ne gibi bir önem taşıyor olduğu, hizmetin kimler tarafından verildiği gibi pek çok sorunun cevabını alabileceksiniz. Yazıyı okuduktan sonra sitemizde ana sayfamıza girerek diğer bilgilendirici içeriklerimize de göz atabilirsiniz.

IT Danışmanlık Hizmeti Ne Anlama Geliyor

Önelikle “IT”nin ne anlam ifade ettiğini sizlere açıklayalım: IT’nin açılımı, “Information Technolohies Consulting”dir. Yani, bunu dilimize, “Bilgi Teknolojileri Danışmanlığı” olarak da çevirebiliriz. Kurum ya da kuruluşların bilgi teknolojileri çerçevesindeki alt yapılarının aktif ve doğru bir şekilde kullanılmasını sağlayan hizmete IT danışmanlık hizmeti adı verilir. IT danışmanlık teklifi sayesinde son kertede kurumların hedeflerine ulaşması kesin bir şekilde sağlanır. Hizmetin ne anlama geliyor olduğu ile ilgili en genel olarak bu cevabı verebiliriz. Peki, bu hizmetin önemi ne?

IT Danışmanlık Hizmetinin Önemi Nedir

Bu hizmet türünün önemini tek bir cümle ile şu şekilde özetlemek mümkün: Kurum ya da kuruluşların mevcut durumlarını en verimli hale getirmek ve gelecekte karşılaşılabilecek olası problemlerden, krizlerden kolay bir şekilde kurtulabilmelerini sağlamak bu hizmetin sağladığı en büyük faydadır. Daha da detaylı şekilde anlatacak olur isek;

  • CoreByte Teknoloji ve Yazılım Geliştirme firmamızın IT danışmanlık teklifi kurum ya da kuruluşlara veri tabanı, network, sanallaştırma, server, bilgi güvenliği, desktop, storage, firewall, antivirüs, yedekleme ve bakın gibi en önem arz eden hususlarda yardımcı olur.
  • Her bir kurum ya da kuruluşa özel kısa ve orta vadeli olmak üzere plan hazırlanır ve yine bu plan dahilinde çalışılan kurum ya da kuruluşa özel olarak en uyumlu teknolojiler önerilir.
  • IT danışmanlık teklifi olası kriz anlarında da her an devrededir. Acil eylem planları/stratejileri ile net çözümler sunar.

Bu Hizmet Kimler Tarafından Yürütülüyor

IT danışmanlık hizmeti şimdiye kadar sık sık üzerinde durmuş olduğumuz üzere yalnızca uzman kişiler tarafından verilmektedir. Firma bünyemiz içerisinde çalışmakta olan ekip arkadaşlarımız alanında deneyimli ve bilgili olan kişilerdir. Senelerce bu alanda eğitim görmüş, bu eğitimi pratiğe dökmüş ve elde ettikleri deneyimler sayesinde de uzmanlık kazanmışlardır.

Bir kurum ya da kuruluş eğer hedeflerine kısa ya da orta vadede en az maliyet ile güvenli bir şekilde ulaşmak istiyor ise, hedeflerine doğru sağlam adımlar atmak istiyor ise mutlaka uzmanlar ile çalışmalıdır. Hatta bunun bir zorunluluk olduğunu da vurgulamamız gerekir. Bunun için danışmanlık hizmetlerinin uzmanlarından alınması bir kurum için şüphesiz ki en mantıklı hareket olacaktır.

Ayrıca şunu da söylemeliyiz: IT danışmanlık hizmeti sürecinde sıkı bir ekip çalışması yürütülür. Burada tek bir kişinin gözünden kaçabilecek herhangi bir noktanın diğer ekip arkadaşları tarafından fark edilmesi ve olası bir krizin doğması da engellenmiş olunur. Ekip içerisinde çalışan her bir uzman teknik eğitimini ve aynı zamanda gerekli sertifikalarını da almış durumdadır.

 

CRM Nedir Ne İşe Yarar

CRM Nedir Ne İşe Yarar

CRM, işletmelerin başarıya giden yolunda önemli bir itici güçtür. Müşteri odaklı yaklaşımıyla, şirke...

Entegre Yazılım Nasıl Yapılır

Entegre Yazılım Nasıl Yapılır

Entegre bir yazılım geliştirmek, bir yazılım projesi gibi dikkatli planlama, tasarım, geliştirme, te...

E- Ticaret İçin Gerekenler Nedir

E- Ticaret İçin Gerekenler Nedir

E-ticaret için gerekenler, online ticaret dünyasında başarılı olmanızı sağlayacak temel unsurları iç...

PHP geliştirici arayışınız mı var? Freelance veya kurumsal PHP ile geliştirilecek yazılım ihtiyacınız mı var? PHP uzmanı arayışınız mı var? Bize ulaşın.