Online CRM Yazılımı

Online CRM Yazılımı

Crm, (müşteri ilişkileri yönetimi) amacı şirketlerin müşteri ilişkilerini düzenleyen, müşteri ilişkilerini daha profesyonel bir hale getiren ve müşteri memnuniyetini maksimum düzeye çıkarmayı hedefleyen yazılımların genel adıdır. Profesyonel şirketler, marka değerlerini arttırmak, müşteri memnuniyetini maksimum düzeye çekmek, müşterileriyle arasında dinamik, çözüm odaklı ve üretken ilişkiler kurmak adına Crm yazılımlarını sıklıkla kullanmaktadırlar. Crm yazılımları sayesinde müşteri analizleri yapılmakta ve bu analizler kayıt edilmektedir. Kayıt edilen bu veriler müşteri ilişkilerinde gerek ortaya çıkan problemlerin çözümünü hızlandırmakta gerekse müşteriyi yönlendirmede büyük kolaylık sağlamaktadır. Özellikle müşteriyi olumlu yönde yani hem şirketin ekonomik olarak desteklenmesi yönünden hem de müşteriyi aldığı hizmet sonucunda mutlu ayrılmasını sağlamak adına oldukça önemlidir. O neden ile de her zaman müşteri ile ilişkinizi her zaman iyi tutmanız ve her daim olumlu yönde geliştirmeniz sizi yükseltecek bir durumdur. Bunu yapar iken de yukarıda da bahsettiğimiz gibi bir yazılım kullanmak sizin işinizi hem kolaylaştıracak hem de daha profesyonel olarak yapmanızı sağlayacaktır. Bu profesyonellik size ve şirketinizi tanınmışlık, müşteri kitlesinin kemikleşmesi, kemikleşmiş müşteri kitlesinin yakınlarında bulunan insanlara tavsiyesi ve olumlu yönde olan yorumlar gibi birçok sizi yukarı taşıyacak olan unsurlar ile gelir. Eğer siz de tüm bu anlattıklarımızı edinmek ya da yapmak istiyor ancak bunu nasıl yapacağınıza dair kafanızda soru işaretleri taşıyor iseniz yazımızı sonuna kadar okumalı ve bunun sonucunda da size edeceğimiz tavsiyeleri dikkate alarak girişimcilik alanında kendinizi daha da geliştirebilirsiniz.

Crm yazılımlarını nereden edinebilirim?

Crm yazılımlarını birçok yerden edinmeniz mümkündür. Normalde crm yazılımlarını satın alarak edinebilirsiniz. Ancak bu durum özellikle girişimcilik alanında yeni olan ve ilk defa bir şeyler yapmak, başarmak isteyen insanlar için gereksiz bir harcama olarak görülebilir. Oysa ki aslında müşteri ilişkileri yönetimi alanında yatırım yapmak gereksiz bir durum değildir. Fakat bizler sizi düşünüyoruz ve bu alanda hiçbir şekilde harcama yapmadan aynı zamanda da müşteri ilişkileri yönetimi alanında da destek alabilmenizi istiyoruz. Şimdi gelin sizlere bu durumun nasıl mümkün olduğunu anlatalım ve sizlerde müşteri ilişkileri yönetimi alanında nasıl kendinizi geliştirebileceğinizi öğrenin. Öncelikle sizlere müşteri ilişkileri yönetimi alanında uzman olan ve 2021 senesinin en çok kullanılan, tercih edilen uygulaması olan bir yazılımı tanıtacağız. Size tanıtmak istediğimiz yazılımın ismi bitrix24. Bitrix24 müşteri ilişkileri yönetimi alanında uzmanlaşmış kişiler ile oluşturulmuş bir bulut crm uygulamasıdır. Yazımızın geri kalanında sizlere bu uygulamanın nasıl çalıştığını, çalışma prensiplerini, sizden talep ettiklerini, uygulamayı nasıl ve nereden indirebileceğinizi göstereceğiz. Öncelikle bahsetmek isteriz ki çoğu crm yazılımı ücretlidir. Bu ücret size az a da çok gelebilir. Fakat eğer yeni bir girişimci iseniz ve şirketinizin ilk adımlarını atıyor iseniz şimdiden bir crm yazılımına bütçe ayırmak sizi bir miktar zorlayabilir. O neden ile de crm yazılımı edinerek şirketiniz için kuruluş aşamasından itibaren düzgün bir müşteri ilişkileri yönetimi sağlamayı istiyor fakat bütçenizi de zorlamak istemiyor iseniz işte sizin tanışmanız gereken yazılım; bitrix24.

Bitrix24 crm yazılımı diğer yazılımlara kıyaslandığında hem ücretsiz olması sebebi ile hem de hızlı çalışarak sorunsuz bir programlamaya sahip olması nedeni ile bu sene yani 2021 yılının en çok tercih edilen müşteri ilişkileri yönetimi alanındaki program olmuştur. Bitrix24’ü kolayca internet üzerinden indirebilir ve hemen kullanmaya başlayabilirsiniz. Kendi şirketleri için online crm yazılımı arayanlar için tam bir kurtarıcı olan bitrix24 size ve şirketinize maksimum verimi sağlayabilecek olan tek uygulamadır. Bitrix24 sektöre göre özelleştirilebilir, kodlama bilgisi istemeyen ve halihazır şablonlardan yararlanılarak hızlı ama profesyonellikten ödün vermeyen bir şekilde firmanın kendine özel web tasarımını da yaratmasına yardımcı olur. Yani sadece sizlere müşteri ilişkileri yönetimi alanında destek vermenin yanı sıra size ve oluşturmak, kurmak istediğiniz şirkete başka birçok yönden destek sağlayabilecek bir uygulamadır. Tüm bu hizmetleri tek uygulama ve tek ücrette sunan Bitrix24’ün benzersiz fırsatlarını kaçırmayın, rakiplerinizin her daim bir adım önünde olun.

Bitrix24 kolay entegre olabilen yapısı sayesinde satın alındığı andan itibaren firmaların var olan sistemlerine hızlıca entegre olarak zaman kaybetmeden hizmet etmeye başlamaktadır. Bitrix 24 güvenli, kaliteli crm sistemi ile müşteri ilişkilerinizi düzenleyecek, bağlantılarınızı kuvvetlendirecek. Potansiyel müşteri ağınızı genişleterek şirketinizin gelişmesinin önünü açacak. Bu durum size hem ekonomik anlamda hem de prestij anlamında olumlu geri dönütler sunar iken bir yandan da sizi teknolojik olarak gelişmelere her zaman hazırlar ve asla geri kalmamanızı sağlar. Sunduğu benzersiz hizmetlerle şirket arası iletişimi kesintisiz hale getirecek verim ve hızı optimize edecek. Proje yönetim, denetleme ve daha bunun gibi birçok işlerinizi aynı sistemden yapma olanağı tanıyarak zaman ve para tasarrufu yapmanıza olanak tanıyacak. Tek sistemde tüm işlerinizi halletmenizi sağlayacak. Gördüğünüz gibi sadece müşteri ilişkileri yönetimi alanında programlanmış bir yazılım olmayıp bundan çok daha fazlasını size sunan bitrix24 için yapmanız gereken tek şey sadece bir tık ile ona ulaşıp indirmeniz ve kullanmaya başlamanız olacak. Bu sayede sizlere sunmuş olduğu web tasarım hizmeti sayesinde şirketinizin internet ayağını kurmanıza olanak tanıyacak ve sizler kendinizi sadece şirketinizin bulunduğu konum üzerinden değil internet gibi daha fazla etkileşimin ve daha fazla müşteri potansiyeli taşıyan insanların da sizi görebileceği gibi bir platforma adım atmış olacaksınız. 

Kısacası bitrix24 sizlere her olanda özellikle de şirketinizin teknolojik anlamda gelişmesini sağlayacak olan tek ücretsiz programdır. Şirketinizin neredeyse teknolojik ayağının tamamını oluşturan bitrix24 size tüm platformları bir araya getirerek sunar ve sizin şirketinizin özellikle de teknolojik anlamda farklı platformlarda kendisini gerçekleştirebilmesi için ya da oluşturabilmesi için başka yazılımlar kullanmanıza gerek kalmaz. Kısacası bu güzel uygulama sayesinde şirketinizi her zaman her teknolojik platformda gönül rahatlığı ile tanıtabileceksiniz. Bu tanıtımlara tek bir tık uzağınızda olan bitrix24 kesinlikle hiçbir zaman sizden bir ücret talep etmeyecektir. 2021 senesinin en iyi yazılımı ve en çok kullanılan yazılımı seçilen bitrix24 sizler sayesinde kendi başarılarına başarı katıyor. Ancak tabi ki de bunu sizin memnuniyetiniz ile doğru orantılı bir şekilde yapıyor. Müşteri ilişkileri yönetimi yazılımı olan bitrix24 için müşterilerinin memnuniyeti son derece önemli. İşte tam da bu sebepten ötürü de bitrix24 içerisinde bulunduğu müşteri ilişkileri yönetimi piyasasında en çok tercih edilen ve en memnun kalınan uygulama. Tamamen prensip gereği siz müşterilerimizin memnuniyetini ön plana çıkaran bitrix24 sizler sayesinde bu başarıları yakalamış olsa da her zaman kendisini geliştirmeyi amaçlayan bir uygulamadır. Gördüğünüz gibi kendisini geliştirdiği gibi sizi de her zaman geliştirerek bir adım öne atacak olan bu küçük uygulama sizin ve rakipleriniz arasında aslında bir uçurum yaratacak kadar güçlü. Sizler de rakiplerinizi onlar fark etmeden elemek istiyor ve her zaman daha güçlü bir şekilde piyasaya dönmek istiyor iseniz mutlaka bu başarılı uygulamayı indirin ve sadece uygulamanın sizin için çalışmasını izleyin.

 

CRM Nedir Ne İşe Yarar

CRM Nedir Ne İşe Yarar

CRM, işletmelerin başarıya giden yolunda önemli bir itici güçtür. Müşteri odaklı yaklaşımıyla, şirke...

Entegre Yazılım Nasıl Yapılır

Entegre Yazılım Nasıl Yapılır

Entegre bir yazılım geliştirmek, bir yazılım projesi gibi dikkatli planlama, tasarım, geliştirme, te...

E- Ticaret İçin Gerekenler Nedir

E- Ticaret İçin Gerekenler Nedir

E-ticaret için gerekenler, online ticaret dünyasında başarılı olmanızı sağlayacak temel unsurları iç...

PHP geliştirici arayışınız mı var? Freelance veya kurumsal PHP ile geliştirilecek yazılım ihtiyacınız mı var? PHP uzmanı arayışınız mı var? Bize ulaşın.